Yonex Badmintonracket landcode systeem wijzigt!

In een wereld waar kwaliteit en authenticiteit cruciaal zijn, heeft Yonex, één van de belangrijkste badminton merken ter wereld, besloten om hun landencode systeem wereldwijd te veranderen. Dit nieuws komt rechtstreeks van Yonex Japan. Ze geven aan dat ze af willen van landcodes om te voorkomen dat klanten denken dat producten uit het ene land beter zijn dan die uit een ander. Betekent dit iets voor de keuze van jouw nieuwe Yonex badminton racket?

Waarom verandert Yonex de landencodes?

De wijziging voorkomt dat klanten bevooroordeeld zijn over producten die in bepaalde landen zijn geproduceerd. Dit zorgt ervoor dat elke Yonex-klant erop kan vertrouwen dat ze een product van dezelfde hoge kwaliteit krijgen, ongeacht waar het gemaakt is. Door landcodes te elimineren, wordt de focus gelegd op de kwaliteit van het product zelf. Dit versterkt het vertrouwen dat je altijd een product van topkwaliteit in handen hebt, waar je ook bent.

Controle van serienummers

Yonex Benelux heeft de informatie en tools om de serienummers van je producten te controleren. Dit zorgt ervoor dat je altijd zeker weet dat je een echt Yonex-product hebt, zoals Yonex badminton schoenen of Yonex badminton kleding. Bezoek de website van Distri Sport BV voor meer informatie. Bij twijfel kun je dus altijd daar jouw serienummers laten controleren: Distri Sport BV.

Yonex

Waarom kies je voor Yonex?

Betrouwbaarheid en Kwaliteit

Yonex staat bekend om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit in de sportwereld. Met deze verandering willen ze benadrukken dat elk product voldoet aan dezelfde hoge normen, ongeacht het land van productie. Vertrouw op de expertise van een merk dat al jarenlang wordt vertrouwd door professionele spelers over de hele wereld.

Innovatieve Technologieën

Yonex blijft zich ontwikkelen en verder innoveren om de beste producten te leveren. De focus ligt op kwaliteit en prestaties. Het verwijderen van de landcodes is slechts een voorbeeld van hun voortdurende inzet voor innovatie en klanttevredenheid.

Kortom, de Yonex landcodes verdwijnen

Met deze stap zet Yonex een belangrijke stap richting een transparantere en eerlijkere markt voor sportartikelen. De nadruk ligt op kwaliteit boven herkomst. Yonex laat daarmee zien dat elk product dat hun naam draagt, voldoet aan dezelfde hoge normen. Dus of je nu een professionele atleet bent of een recreatieve speler, je kunt erop vertrouwen dat Yonex je de beste uitrusting biedt, ongeacht waar het vandaan komt.

 

KW FLEX
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter